Keitä olemme?

Lyhyt historia

eLabs Oy Engineering perustettiin vuonna 2010. Yrityksen nimi tulee sanoista Embeded (sulautetut) Laboratory (laboratorio) Systems (järjestelmät) ja se kuvastaa erittäin osuvasti sitä, mitä tuolloin teimme. Perustajajäsen Kalle Salonen (DI) työskenteli tuolloin tutkijana Helsingin teknillisessä korkeakoulussa ja hyödynsi omavalmisteisia sulautettuja järjestelmiä laboratoriolaitteiden automatisointiin ja tiedonkeruuseen. Noihin aikoihin kehittelimme myös modulaarista laitekonseptia nesteiden käsittelyyn,

Tulevina vuosina keskityimme kehittämään ohjelmistoalustaa jonka avulla olisi mahdollista kehittää nopeasti ohjelmistoja erityisesti laboratorioautomaation saralla. Tämä osa-alue on edelleen keskeinen osa toimintaamme.

Kuluneiden vuosien ja monien projektien myötä olemme hankkineet kokemusta lukuisilta teollisuuden ja tieteen aloilta. Toki aina löytyy jotain opittavaa ja se on tämän työn suola. Olemme vuosien mittaan löytäneet lukuisia luotettavia yhteistyökumppaneita ja tavaran toimittajia. Tämä on myös yksi syy miksi minä (kuvan kaveri) käytän mielelläni "me" sanaa. Toinen merkittävä syy on se että yrittäjä tarvitsee aina taustajoukkoja ja olen kiitollinen että perheeni toimii tässä asemassa.

laptop, break, coffee