Palvelut

Voimme toimittaa koko palapelin tai sen yhden puuttuvan palasen

Me yhdistämme mekaaniset osat toimilaitteisiin ja antureihin ja saatamme ne toimimaan saumattomasti elektroniikkaa ja ohjelmistoja hyödyntäen.

Ohjelmointi

Koodi tai ohjelmisto saa laitteet tekemään niitä asioita joita niiltä odotamme, joten useimmat laitteet tarvitsevat jonkinlaisen ohjelman toimiakseen. Voimme toimittaa tämän ohjelmiston lukuisille eri alustoille kuten sulautettuihin järjestelmiin, PLC.lle tai PC:lle. PC-pohjaisille järjestelmille olemme kehittäneet ePlatform-alusta joka tarjoaa erittäin kustannustehokkaiden, asiakaskohtaisten ohjelmistojen tuottamisen. Alusta soveltuu erityisesti prosessien seurantaan ja ohjaukseen. Tarjolla on valmiit työkalut datan käsittelyyn ja pienten lisäosien avulla esimerkiksi näytteiden otto voidaan järjestää todella helposti.

monitor, programming, computer programming

Suunnittelu

Hyvätkin ideat jäävät ideoiksi ilman hyvää suunnittelua. 3D-mallinnuksen avulla on usein mahdollista nopeuttaa tuotesuunnittelua ja siksi se on meillä oletusarvoinen lähestymistapa. Nykyaikaisten 2D/3D CAD-ohjelmistojen ansiosta suunnitelmat on helppo siirtää suoraan CNC-pohjaiseen tuotantoon. Suunnittelemme myös piirilevyjä.

technical drawing, calipers, workshop

elektroniikka

Elektroniikka mahdollistaa mekaanisten laitteiden ohjauksen ja automatisoinnin. Toimitamme sekä peruskomponentteja, kuten kytkimiä ja antureita, että monimutkaisempia kompponentteja kuten erilaisia antureita, PLC-yksiköitä ja prosessiohjaimia. Osa näistä komponenteista löytyy myös verkkokaupastamme. Tämän lisäksi voimme valmistaa räätälöityä elektroniikkaa ja tarjota sulautettuja ratkaisuja.

soldering, circuitry, electricity

cnc jyrsintä

Meillä on käytössä moniin töihin soveltuva CNC-jyrsin. Työskentely alue on 700x400x100 mm. Materiaaleista parhaiten soveltuvat erilaiset muovi- ja alumiinilaadut, mutta tarvittaessa voimme työstää myös esimerkiksi puuta, terästä ja erilaisia vaahtomaisia aineita.

cnc_stop

3D tulostus

Uusimpana mahdollisuutena nopeaan prototyyppien ja toiminnallisten osien valmistukseen tarjoamme 3D tulostusta FDM-tekniikalla. Kappaleiden enimmäinmitat ovat 250x210x210 mm ja valittavissa on suuri määrä erilaisia polymeerejä, kuten PLA, ABS, PET, HIPS, Flex PP, Ninjaflex, Laywood, Laybrick, Nylon, Bamboofill, Bronzefill, ASA, T-Glase ja hiilikuidulla vahvistetut filamentit.

printer, 3d, pressure

mekaniikka

Jotkut järjestelmät vaativat tukevamman rungon kuin toiset. Voimme valmistaa erilaisia mekaanisia rakenteita esimerkiksi kevyestä alumiiniprofiilista tai suurempia ja raskaampia rakenteita kustannustehokkaasti teräksestä. Käytössä olevat välineet mahdollistavat meille sahaamisen, sorvaukset, poraukset, jyrsinnän ja hitsauksen. Alihankkijamme toimitavat lisäksi mielellään esimerkiksi plasmaleikattuja teräsosia.

welding, welder, work

mekatroniikka

Mekatroniikalla tarkoitamme lähinnä erilaisia toimilaitteita ja voimanvälitysmenetelmiä. Työskentelemme sähköisten, hydraulisten ja pneumaattisten järjestelmien kanssa. Voimanvälityksessä valikoimaan kuuluu kaikki yleisimmät menetelmät kuten hihna- ketju-, ja vaihdekäytöt.

gear, macro, technology